Usah bersengkang mata melayan 'chatting' lagi...

Biarkan WhatsApp™ Anda Bekerja 24 Jam Secara Automatik!

Kini pemasaran menerusi WhatsApp™ sudah menjadi semakin mudah dengan bantuan Macrowa. Pemasaran online lebih efisyen, lebih teratur dan anda ada lebih masa untuk diluangkan bersama orang tercinta!
  • Desktop Companion App
  • User-friendly Interface

Ini Antara Sebab Utama Kenapa Macrowa Dapat Membantu Pemasaran WhatsApp™ Anda

Bulk Messaging

Anda boleh menghantar mesej atau notifikasi kepada sejumlah penerima dengan mudah dan pantas terus ke WhatsApp™ mereka.

Mesej Berjadual

Anda boleh menetapkan jadual penghantaran mesej atau notifikasi kepada penerima pada bila - bila masa dan ketetapan sela masa tertentu

Rotator Nombor

Anda boleh menggilirkan (rotate)  nombor WhatsApp™ yang digunakan untuk mengirim mesej atau notifikasi supaya nombor tidak mudah di-ban

Personalization

Mesej yang dikirim atau dibalas boleh menjadi lebih mesra seperti mengandungi nama penerima, tempat dan lain - lain data.

Automasi Mesej

Mesej yang diterima dari pelanggan boleh dibalas secara automatik oleh Chatbot atau Autoresponder. Tak perlu lagi menjawab soalan - soalan sama.

Integrasi API

Anda boleh hubungkan Macrowa ke aplikasi yang anda gunakan seperti WooCommerce atau lain - lain apps menerusi fungsi API atau Webhook

Waktu Bila Nak Guna Macrowa?

Pemberitahuan
Macrowa sesuai digunakan jika anda mempunya berita atau pemberitahuan yang ingin disampaikan kepada pelanggan dan juga prospek anda.
Promosi
Jika anda mempunyai promosi terhad yang ingin diwar - warkan kepada semua pelanggan anda, maka mesej promosi boleh dikirimkan pada bila - bila masa.
Autoreply / Chatbot
Bila anda dah tak menang tangan nak membalas sapaan atau pertanyaan prospek & pelanggan. Autoreply dapat membantu mengurangkan tekanan anda.
Notifikasi Tempahan
API Macrowa dapat menghantar notifikasi segera kepada pelanggan dan juga admin untuk menerima maklumat tempahan yang berlaku di dalam apps anda.
Follow up
Prospek yang bertanya tidak semestinya akan terus membuat pembelian. Macrowa boleh membantu melakukan follow up kepada mereka dari semasa ke semasa.
Banyak Nombor WhatsApp™
Sesetengah bisnes ada lebih dari 1 nombor WhatsApp™ untuk berurusan dengan pelanggan. Macrowa boleh menguruskannya dengan teratur.

newsletter signup

Unlock the secrets to successful WhatsApp Marketing, sign up for the our Newsletter today!
Copyright © 2024 MacroWA. All Rights Reserved.